© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Til Private

Til Private

Tjenester til private

Leter du etter en grundig renholder for hjemmet ditt? Prøv profesjonelle renholdstjenester i dag! Eko Loyal tilbyr økologiske renholdstjenester både for bedrifter og private. Med lang erfaring i bransjen, kan vi opprette en god renholdsplan for hjemmet ditt.

Vi vasker ikke bare gulv eller tørker støv, men vi desinfiserer også lokaler og tar vare på gulvets overflate. Vi fjerner film som er skapt av andre renseprodukter, og gulvene dine får tilbake sin naturlige farge. Dessuten skaper denne vasken bedre innemiljø. I tillegg kan vi også tilby teppe- og møbelrens, økologisk boning, og utvendig vindusvask.

Vi vasker nøye og ordentlig, derfor får du en grundig vask hver gang vi kommer på besøk. For å garantere en vask som møter dine forventninger, utrettet vi en renholdsplan skriftlig. Dette forsikrer at områdene som du prioriterer aldri blir glemt!

Trenger du hjelp til vasken i hjemmet? Da er vi en renholdsbedrift du kan stole på. Kontakt oss i dag.

Kontakt Oss
 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.