© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Til Bedrifter

Til Bedrifter

Bedriftsrenhold med et nytt perspektiv

Etter forespørsel, fikk vi vite at en del bedrifter ikke pleier å bestille ekstra renhold så ofte som de ønsker. Møbelrens, boning av gulvet og vindusvask, er slike ekstratjenester som koster utover vanlig renhold.

Derfor mister de godt inneklima og fine lokaler. Eko Loyal ønsker å sette en stopper for denne trenden, og vi tilbyr derfor en komplett renholdspakke uten skjulte ekstrakostnader. Vi ser renholdet som en helhet. Vi er ikke enige i at gulvet skal glinse rent, mens vinduer ikke har vært vasket, eller støvet på skjermen og tastaturet er glemt. Vårt mål er tross alt at dine lokaler skal bli helt rene!

Dessuten baserer vi våre tjenester på økologiske prinsipper. Det betyr at vi har valgt å droppe plastposer og giftige kjemikalier i vårt arbeid.

Eko Loyal tar eierskap i arbeidet vårt, og vi vet hvilken verdi vi kan tilføre din bedrift. Alle nye kunder får 25 % rabatt på første bestilling. Ekoloyal – en venn for ditt hjem. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor!!

Kontakt Oss
 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.