© 2018 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Til Bedrifter

Til Bedrifter

Tjenester til bedrifter

Rene produkter gir god inneluft og bedre helse, som fører til lavere sykefravær og bedre trivsel på jobb. Daglig overfladisk vask fjerner ikke nok bakterier. Derfor er Eko Loyal et godt valg av renholdsbyrå for bedrifter. Av oss kan dere forvente dybderengjøring med grundig teppe- og vindusvask og skikkelig desinfisering, inkludert rens av tastaturer for datamaskiner. Om dere vil, kan vi også bringe planter/blomster og passe på at de får godt stell.

Når dere bestiller våre tjenester, er alt inkludert i prisen. Vi vasker på kveldstid eller tidlig morgen for ikke å ta verdifull arbeidstid.

Prøv gratis: Prøv oss gratis og vurder kvaliteten! Vi er så sikre på det vi leverer, at vi tilbyr kostnadsfri 3 dagers prøvevask til nye potensielle kunder. Ta kontakt for å bestille.

Kontakt Oss
 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

GRATIS Befaring

Ikke tid til å fylle ut skjema?

Registrer e-post eller telefonnummer

© 2018 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.