© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Om Oss

 
Om Oss

God inneluft – god samvittighet

Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon. Når du velger Eko Loyal velger du en samarbeidspartner som jobber med hjertet. Eko Loyal er Kristiansunds første økologiske renholdstjeneste. Vi tilbyr renhold for både bedrifter og private. Med uskadelige vaskemidler, lang bransjeerfaring, grundighet og et mål om å levere service over forventningene, gleder vi oss til å gi deg et rent innemiljø. Kontakt Oss

Vi garanterer at

 • Vi tilbyr økologiske tjenester på høyest mulige nivå
 • Vi gjør det ordentlig rent – ikke bare overfladisk rent.
 • Alle våre tjenester er i renhold til norsk lovverk (hvitt arbeid)
 • Vi etterstreber perfeksjon. Hvis noe ikke står til forventningene, retter vi det opp.
 • Som kunde mottar du månedlig servicerapport med anledning til å gi tilbakemelding på tjenestene.
 • Eko Loyal skal gi de ansatte mulighet til å utvikle seg gjennom kursing
Kontakt Oss

Om Sandra

Jeg heter Sandra, er opprinnelig litauisk og har bodd i Kristiansund siden 2008. Med ti års erfaring fra renholdsbransjen har jeg dyp innsikt i både teknikker, materialer og hva som kreves for å sikre topp fornøyde kunder. Eko Loyal ble startet med et ønske om å ta økologi interessen inn i en bransje som ikke har ry på seg for å være blant de mest innovative. Det krever et stort engasjement for å starte opp med økologiske renholdstjenester, men jeg ser det som en utfordring og er bestemt på å lykkes i å forvandle ethvert lokale til en sunn og ren oase. Over årene har jeg bygget opp effektive rutiner som gjør at jeg i dag er sikker på å kunne tilby høyeste kvalitet. Målet om fornøyde kunder gjør at jeg hele tiden er motivert til å forbedre tjenestene. Økologi kom inn i livet mitt da jeg ble interessert i sunt kosthold, og jeg mener at disse to tingene hører uadskillelig sammen. Ut ifra dette har zero waste blitt viktig og fair trade verdier i hverdagen. Jeg har personlig redusert plastforbruket mitt til et minimum, og bruker ikke unødvendige kjemikalier. Jeg bidrar til å endre verden ved å starte med meg selv. Rutiner og standardløsninger er ikke for meg, det er mer utfordrende å gjøre ting annerledes – å skape endringer. Renholdsbransjen har rom for en økologisk utfordrer. Med de tre prinsippene erfaring, økologi og eksklusivitet har jeg skapt Eko Loyal. Min utfordring til deg: Velg et helt rent innemiljø. Det er bra for både deg og kloden.
 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

  GRATIS Befaring

  Ikke tid til å fylle ut skjema?

  Registrer e-post eller telefonnummer

  © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.