© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Fornyelse av gulv

Fornyelse av gulv

Slitent gulv? Ikke kjøp nytt før du har lest dette!

Ofte kan et slitent gulv reddes med riktig renhold og gode produkter. Ved å ta vare på det gulvet du har, sparer du både penger og miljøet. Les videre for å se om ditt gulv kan få en ny sjanse. Et vakkert gulv kan gjøre mye med atmosfæren i et rom. I aktive soner hvor gulvet blir mye brukt, er det naturlig at gløden etter hvert forsvinner. Men med korrekt behandling kan du hente frem mye av den opprinnelige skjønnheten i gulvet. Ekoloyal bruker kun miljøvennlige og milde renholdsprodukter som fungerer. Nå har vi funnet våre favoritter for å gi gamle gulv et ekstra liv.

Parkettgulv

Med en god prosess og fagmessige rutiner kan vi fornye parkettgulvet ditt enkelt og raskt – uten å slipe, og uten dyre innkjøp av materialer. Det er vanlig å slipe ned parkettgulvet og å bone det for å få frem glansen i treverket. Dette er en dyr og tidkrevende prosess, og noen ganger er den unødvendig. Det finnes grep vi kan gjøre for å holde parketten pen. Alt fra det daglige grunnleggende vedlikeholdet, til mer avansert renhold, teller hvis du vil at parkettgulvet skal se nytt ut. Spesielle glansfremmende produkter anbefaler vi å bruke hver 3. til 6. måned avhengig av hvor mye rommet er i bruk. På parkettgulv er våre favorittprodukter «Multi Surface Floor Finish» og «Quick High Traffic Hardwood Floor Luster», begge fra Quick Shine. Blant annet carnauba-voks er svært effektivt for å oppnå den pene glansen som vi er ute etter, på en naturlig måte.

Fliser

Når vi fornyer flisene og porselenet på et baderom, kan eieren utsette oppussingen. Det er både bærekraftig og lønnsomt. Flisgulv er mye brukt i rom med høy luftfuktighet, som blant annet baderom. Når vi skal ta vare på flisgulv, er det viktig å gjøre det på en måte som ikke skader fugemassen. I tillegg er vi opptatt av at vårt renhold skal bidra til god inneluft, og velger derfor miljøvennlige alternativer. Slitte fliser kan forbedres kraftig med riktige produkter og rutiner! Ved å inkludere vannbasert polymer i behandlingen av fliser, oppnår vi et gulv som ser nesten nytt ut. Dette virker også på f.eks. steingulv, marmor og porselen, og kan derfor også ofte brukes på baderomsmøbler for å gi de en ekstra pen finish. Våre produktvalg for flisgulv og andre harde overflater er «Multi Surface Floor Cleaner», «Deep Cleaner» og «Multi Surface Floor Finish» fra Quick Shine.

Tarkett, laminat og vinylgulv

Et slitent gulv kan få et nytt liv, selv om gulvet er av den rimelige sorten! Få tilbake ny-følelsen i gulvet ditt med enkle grep. Vinylgulv, laminat og tarkettgulv har ofte den samme type overflate, og rengjøres derfor på samme måte. Dette er gulvtyper som ikke slipes og lakkeres, men som må overflatebehandles. Et vinyl- eller laminatgulv som har mistet gløden, kan vi forskjønne med riktig behandling. Vi foretrekker Quick Shines «Multi Surface Floor Finish», som skaper en glansfull overflate på gulvet – uten at inneklimaet tar skade av det. Vil du har et gulv som ser bra ut, er ordentlig rent, og som holder lengre? Det er fullt mulig! Kontakt oss for en gratis befaring. Vi er miljøvennlige, parfymefrie, parabenfrie og astma- og allergivennlige.   Kontakt Oss

 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.