© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Flyttevask

Flyttevask
 
Gratulerer med et stort livsprosjekt: Å flytte inn i drømmehjemmet! Men du tenker kanskje at flytting krever masse jobb, og at det tar alt du har av energi og tid? Sortering, pakking, bæring, bestille transport, kjøpe esker, vaske hele boligen … listen over oppgaver er lang. Det er mulig å gjøre flytting på en enklere måte. Hos oss kan du bestille kun pakking, kun flytting, kun nedvask eller alt sammen!

Pakking

Har du en bod full av ting, og hyller fulle av tunge bøker? Eller får du hodepine bare av å tenke på å pakke ned alt på kjøkkenet? Vi kan hjelpe deg! Vi kan pakke og merke eskene, kjøre dem til ditt nye hjem og sette dem i riktig rom. Du trenger ikke å tenke på å kjøpe eller kvitte deg med flytteesker, det tar vi oss av.

Flytting

Vi har sterke menn som kan bære tunge møbler for deg – også ditt gamle blytunge piano. Du kan føle deg trygg – vi er godt forsikret. Hvis du vil, bærer vi alle møblene dine inn i flyttebil for deg. Vi tilbyr også transport.

Flyttevask

Renhold er siste etappe i flytteprosessen, og kanskje det vi liker aller best! Du kan aldri vite om du og den nye eieren har samme mening om renholdet. Derfor vil vi hjelpe deg å unngå en kjedelig prat om renhold: Vi tar fullt ansvar, og sender faktura først nå begge parter (du og de nye eierne) bekrefter at vaskingen er godkjent. Flyttevask er en standard vask hvor vi garanterer at alle overflater, hvitevarer og vinduer er nøye vasket. Ekstratjenester:
  • småreparasjoner
  • fornyelse av gulv
  • vask av tak
  • maling
Alle som bestiller flyttevask får gratis vask på kjøpet! Den gratis vasken er for 2 timer, og må benyttes innen 2 uker etter flytting.

Slik foregår flyttevask

  1. Du bestiller flyttevask ved å ta kontakt med oss
  2. Hvis du ønsker, kan du i tillegg bestille pakking og frakt av ting i flytteesker. Vi tilbyr også gulvfornyelse (grundig dybdevask og polering), maling og småreparasjoner etter avtale.
  3. Vi rengjør hele boligen fra topp til tå
  4. Vi sender ikke fakturaen før renholdet er godkjent av begge parter
Klikk her for å kontakte oss! Vi ser frem til å gjøre flyttingen din litt enklere.