© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Rens gulvteppet og sofaen selv om det ikke ser skitten ut!

28. januar 2019 Ingen kommentarer By hello

Tepper og stoffmøbler trenger jevnlig rens. Her er det ingen forskjell på hoteller, firmaer og private boliger: Innendørs tekstiler som ikke behandles riktig blir raskt bakteriebomber. Lær mer om hvorfor det er viktig å rense selv om det ser rent ut på overflaten.

Det kan skjule seg utrolige mengder smuss i et gulvteppe! Faktisk er teppet ditt ofte mer skittent enn du tror: Smusset synes nemlig ikke før tekstilfibrene er mettet av det, slik at overskudds-skitten legger seg utenpå.

Når smusset samler seg opp fører det til slitasje på teppet og gjør at det raskere må byttes ut. Støvpartikler gnisser mot tekstilfibrene som et sandpapir og gjør fibrene skjøre. Å holde det rent øker ikke bare trivselen – du sparer også penger. Jevnlig rens og eventuelt impregnering gjør at stoffmøbler og tepper holder seg pene mye lenger.

Rene tekstiler kan forhindre sykdom og allergiske reaksjoner

Alle liker seg i et ryddig rom hvor det lukter nyvasket. Men hvor rene er egentlig møblene? Ofte blir sofaer, lenestoler og lignende glemt. I tekstilmøbler kan det oppholde seg titusenvis av støvmidd. Disse formerer seg raskt, og legger i tillegg fra seg avføring i fibrene. For svært mange av oss er dette kraftige allergener som kan gjøre oss uvel – og i verste fall syke.

På samme måte tiltrekker tekstiler seg pollen som ikke forsvinner av seg selv – det må støvsuges ut. Dette er bare noen av årsakene til at vi anbefaler rens selv om møbelet ikke ser skittent ut. Overflater i tekstil krever en viss kompetanse om fibre, kjemi og selve rengjøringsprosessen. Med seriøse fagfolk får man ut allergener og smuss som det ellers er vanskelig å bli kvitt. Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne. Vi leverer renholdstjenester til både hotell, firma/kontor og private.

 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.