© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Renhold i Kristiansund

19. august 2020 Ingen kommentarer By hello

Ved innflytting gir vask et mer innbydende resultat.

Skulle du ha behov for renholdstjenester eller flyttevask i Kristiansund, er det lurt å finne et miljøvennlig alternativ. Det er flott å ha det rent og pent når du skal flytte inn i den nye boligen din.
En grundig flyttevask gjør at du lar den nye eieren av boligen din møtes av rene og velduftende omgivelser. Det er flott å komme til sin nye bolig med et positivt førsteinntrykk. Det er også da viktig at hele boligen er ren!

ØKOLOGISK RENHOLD I KRISTIANSUND

Eko Loyal tilbyr økologiske renholdstjenester i Kristiansund. Dette innebærer blant annet at vi i størst mulig grad anvender økologiske vaskemidler. Dette etterlater omgivelser som er rene og velduftende – uten bruk av skadelige kjemikalier. Vi har alltid miljøet i bakhodet når vi utfører renholdstjenester. Derfor begrenser vi også bruken av plast. Nedbrytbare, klimanøytrale og allergivennlige produkter, sørger for at vi etterlater boligen med et sunt og rent inneklima.

HYGIENISK RENT

Vi mener at renholdstjenester i Kristiansund ikke bare skal gjøre boligen synlig ren, men også hygienisk ren. Dette innebærer blant annet at boligens kontaktoverflater desinfiseres, som for eksempel dørhåndtak og lignende.

En hygienisk ren bolig begrenser faren for smitte fra bakterier, virus og andre mikroorganismer.

UNNGÅ KJEDELIGE DISKUSJONER

Det er helt naturlig at de nye overtakerne forventer en mer skikkelig vask enn de forrige eierne. Derfor kan det skape uheldige diskusjoner mellom partene ved valg av feil renhold.

Eko Loyal vil gjøre det enklere for deg! Vi tilbyr 100 % fornøydgaranti, og skulle ikke renholdet leve opp til forventningene, sørger vi for å rette opp i eventuelle mangler med en gang.

FORUTSIGBAR PRIS

For en best mulig renholdstjeneste i Kristiansund, bør du også velge et renholdsfirma som tilbyr forutsigbare priser på tjenestene sine. Eko Loyal gir deg eksakt pris for jobben etter å ha vært på befaring.

Dette betyr at du vet hva vaskejobben vil koste, før vi begynner å vaske. Slik unngår du kjedelige og uventede ekstrakostnader.

LANG ERFARING

Dersom du har behov for flyttevask eller andre renholdstjenester i Kristiansund, gjelder det å velge et renholdsfirma med erfaring. Eko Loyal vasker årlig flere titalls boliger, og sørger for at du har det rent når du skal flytte inn.

Ønsk folk som kommer på visning velkommen med rene, hygieniske og velduftende omgivelser – uten skadelige kjemikalier!

FLYTTEVASK + GRATIS HUSVASK

Bestiller du flyttevask hos oss i dag, mottar du en gratis husvask på kjøpet. Denne kampanjen sikrer at du får en gratis husvask i ditt nye hjem!
 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.