© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.
Ekoloyal renhold

Hvilke produkter vasker vi med?

28. januar 2019 Ingen kommentarer By hello

Noen kunder vil gjerne vite litt mer om hvilke vaskemidler og merker Eko Loyal bruker i sine rengjøringsrutiner. Derfor vil vi fortelle litt om produktvalgene våre.

Vi investerer i kvalitet slik at vi kan love deg å fjerne skitten, også den du ikke ser. Det gjør vi med giftfrie midler slik at du kan puste inn ren luft.

Kvalitetsmopper fra Enjo

Et av våre favorittmerker for tiden er Enjo. De lager giftfrie rengjøringsprodukter som er velegnet for både arbeidsplasser og privatboliger. Folkene bak Enjo har lang bransjeerfaring og produktene er godkjent av Astma- og allergiforbundet. Vi har testet, og kan gå god for både moppestenger og mopp.

Enjo bruker råvarer som produseres av kvalitetsleverandører i Østerrike. De har produkter for rengjøring av alt fra gulv og vindu til bil og båt. Enjo lager økologiske og bærekraftige produkter som lever opp til Eko Loyals strenge krav.

Giftfrie vaskemidler som fjerner skitt

Å holde huset eller kontoret rent skal være med på å holde deg frisk. Dessverre får stadig flere nordmenn astma og allergi. Noe av grunnen til utviklingen er vaskemidler og rengjøringsspray med farlige ingredienser. Det er synd, men samtidig en god nyhet. For det er lett å gjøre noe med! I Eko Loyal tror vi at en endring i renholdsrutinene kan gi bedre livskvalitet og helse.

Det har pågått en endring over flere tiår, og endelig begynner det å bli vanlig å vaske med mikrofiber. Mikrofiberkluter og -mopper tiltrekker seg støv og lignende slik at man får fjernet dem helt, i stedet for at de fester seg i en klissete såpehinne på overflaten.

For oss er det aller viktigst at det blir skikkelig rent nå vi vasker. Ikke bare overfladisk, men rent i dybden. Så: Når vi går god for vaskeprodukter kan du være trygg på at de oppfyller tøffe krav til ytelse.

 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.