© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Husk gulvet!

22. januar 2019 Ingen kommentarer By hello

Gulvet er en stor flate i rommet, og likevel kanskje ikke det du legger mest merke til. Eller er du en av de interiørinteresserte som mener at gulvet setter stilen i rommet? Uansett: Når det kommer til hygiene og renhold er gulvet svært viktig. Få med deg hvorfor vi er så opptatt av gulvpleie.

Gulvet kan ha stor innvirkning på interiøret. Mange investerer betydelige summer i et pent og slitesterkt gulv. Men uansett hvilket materiale dine gulv er laget av, eller hva du har betalt for dem, krever de pleie. Ikke bare for å holde seg pene lenge, men fordi den store gulvflaten raskt blir en bakteriebombe hvis du vasker på feil måte.

Hva er problemet med vanlig gulvvask?

For de fleste av oss er det lett å tenke at desto mer vaskemidler vi bruker, desto renere blir det. Men det stemmer ikke nødvendigvis. Det kan til og med være helt motsatt.

Med konvensjonelle vaskemidler danner det seg en hinne på gulvet når du har vasket. Denne hinnen kommer fra såpen du bruker, og beskytter til en viss grad gulvet. Men samtidig trekker den til seg ulike partikler som støv, hudceller, hår og matrester som raskt utvikler seg til et eldorado for bakterier. Varme fører til at det som har festet seg på gulvet begynner å sirkulere i luften, noe som trigger allergi for mange av oss.

Hva kan forhindre problemene?

Over mange år har vi funnet de rutinene som skal til for å sikre deg rene og allergivennlige gulv, uten skadelige stoffer.

Eko Loyal jobber ut ifra en idé om fullstendig gulvpleie – ikke bare gulvvask. Med gulvpleie mener vi blant annet at gulvet vaskes helt rent uten å legge igjen såpefilm. Slik forsvinner de «slemme» bakteriene og triggerne for allergi, og inneluften blir sunnere og mer behagelig å oppholde seg i.

Riktig gulvpleie bevarer gulvets verdi og reduserer behovet for vaskemidler. Med en rask daglig, grundig vask etter våre rutiner, og en årlig økologisk gulvboning, kan du klappe deg selv på skuldra og ha god samvittighet. Ditt gulv er rent!

Vil du ha vaskehjelp på kontoret eller hjemme? Kontakt oss for en gratis prøvevask.

 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

    GRATIS Befaring

    Ikke tid til å fylle ut skjema?

    Registrer e-post eller telefonnummer

    © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.