© 2021 EKOLOYAL.NO
All Rights Reserved.

Arbeidsplassen er mer skitten enn du tror

22. januar 2019 Ingen kommentarer By hello

Et typisk skrivebord har 10 millioner bakterier – selv om det ser rent og ryddig ut. Vet du hva som skal til for å unngå sykefravær på grunn av bakterier? Her er våre 8 enkle tips. Hygiene er kanskje ikke det første du forbinder med kontoret, men forskning viser at et gjennomsnittlig skrivebord har 400 ganger flere bakterier enn et toalettsete. Et stort antall sykdommer spres gjennom berøring. Når vi i tillegg vet at det smittsomme influensaviruset står bak over 10 % av sykefraværet i EU er det liten tvil om at renhold på kontoret er viktig.

Her er våre 8 tips for deg som vil ta bedriftens renholdsrutiner på alvor.

 • Identifiser hvor det oppstår bakterier: Hvilke overflater berøres ofte? (Hint: Tastatur, telefon …)
 • Forebygg bakterievekst med daglig nøye vasking av utsatte områder.
 • Lag dere også rutiner for jevnlig vasking av gulv, vinduer, møbler og lignende.
 • Ikke glem dørhåndtak, lysbrytere, vannkokere og kaffemaskiner.
 • Sørg for tilgang på antibakteriell håndvask for alle ansatte – både på toaletter og kjøkken.
 • Oppfordre til å innta lunsjen i kantinen/på pauserommet. Da reduseres risikoen for at bakteriene fra skrivebordet og tastaturet overføres til maten.
 • Hvis det er mulig, kan det lønne seg å la småsyke ansatte med for eksempel forkjølelse jobbe hjemmefra for å unngå å smitte kolleger.

Aller best er å sette bort vaskingen til noen som har lang erfaring og lidenskap for renholdsfaget. Eko Loyal rengjør grundig og effektivt slik at dere kan prestere på toppnivå, med vissheten om at innemiljøet er rent og sunt.

Informasjonskilde: Staples.
 
Om Oss
Renhold er nødvendig for et godt innemiljø og må gjøres jevnlig. Da er det viktig at midlene som brukes ikke er giftige. Med lang erfaring og helt rene produkter leverer vi økologiske renholdstjenester til perfeksjon – uten tillegg i prisen.
Kontakt Oss

  GRATIS Befaring

  Ikke tid til å fylle ut skjema?

  Registrer e-post eller telefonnummer

  © 2021 ENKOLOYAL.NO All Rights Reserved.